Jauns Reduced price! KN Veselības Agar Pārtikas Klases Sabiezējums Gel Želeja Dzērienu Agara gēla 1000 g Skatīt lielāku

KN Veselības Agar Pārtikas Klases Sabiezējums Gel Želeja Dzērienu Agara gēla 1000 g

€27.25

-10 %

€30.28

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Prakses Agara Jelly 1,Ielej 5 G Agara Pulvera uz aptuveni 500G (Attiecība ar Ūdeni, lai Agars Ir 100:1~5) Verdoša Ūdens (virs 95 Grādiem) Lēni, un Maisa, Piebilstot, pavārs Lēnas Uguns 1,5 Minūtes, līdz Agara Pulvera, Ir Kausēta Vienmērīgi (Ne Dimanta Daļiņas) un Pārtraukt Uguni. 2,Aukstā 60-50 Grādiem, Pievienot Augļu Bloki Vai Piena Vai Medus Vai Baltā Cukura Vai Apelsīnu Ziedlapiņas Vai Burkānu Sulu Vai Citas Augu Sulas un Citi Pārtikas-piemēram, Materiāli uz Agara Pulvera Kausēšanas Sol, un Maisa Vienmērīgi.Ielej Stikla Vai Konditorejas Pelējuma un Uzgaidiet, līdz tā atdzisīs un Formēšana. 3,Atdzesē līdz 38 Grādiem, Pagaidiet, līdz Tā Ir Pilnībā Stabilizēts, Jūs Varat Pelējuma, pa Vienam pilnīgi Skaidrs, Krāsains Augstas kvalitātes Agara, Želejas, Pudiņš Dzimis, Ņemiet vērā, Ka Agara Pulvera Jābūt Izkusis ar Attiecīgu Daudzumu Auksta Ūdens Vispirms.Agars Garšo Daudz Labāk un Garšo Labāk nekā Citi Pārtikas produkti, kas Izgatavoti ar Līmes.Papildus Tiek Izmantota kā Stabilizators, Agars Var Arī Novērst Iepakojuma Adhēziju.Ja Koncentrācija Agara Sasniedz 0,5% līdz 1,0%, To Var Izmantot kā Stabilizatoru Pārredzamu Cukura Pārklājumu Ceptas Pankūkas, un tajā Pašā Laikā, Tas Uzlabo Viskozitāte un Virsmas Līmi Spēkā, Ātri Sacietē, Palielinās Pārtikas Elastību un Samazina Virsmas Defektus un Plaisas.Agars Ir Bieži maisījumā ar Citiem Augu Līmi.Jo Agara Var Izmantot kā Pildījumu un Leavening Aģents, un Var Aizstāt Cieti, lai Padarītu Galda Pastas, Cieti, Bez Maizes un Miltu Uzkodas.Ja Koncentrācija Agara Sasniedz 0.1% līdz 1.0%, Tas Var Tikt Izmantots kā Konservants.Efekts Dzērienu Var Padarīt Dzērienu Suspendēto Valsts.Daudzās Gumija un Īpašu Cukura produktiem, Piemēram, Taukos Ir Populārs Pārtikas Piedevas.Agars Ir Izmantoti, lai Ledus Augļu Rasas un Ledus Sabrukumu.Agars Var Samazināt Mīkstuma Atdalīšanās no Piena Produktiem, Uzlabotu to Konsekvenci Siers un Tā tālāk.Produkta Funkcija:Agars Ir Koagulācija un Stabilitāti, un to Var Izmantot kā Biezinātāju, Autonoma Asinsreces Aģents, Atliek Aģents, Emulgatoru, Stabilizatoru un Saistvielu.Produkta pielietojums:Agars Ir Plaši Izmanto, lai Padarītu Graudu Dzērieni, Rīsi, Dzērieni, Vīna, Augļu Vīna, Dzērienu, Augļu Sulas Dzērienu, Kristāla Izdomājums, Jēra gaļas Zupa, Pieci-Miltus, Gaļu, Šķiņķi, Desu, Želejas Pudiņš, saldējums Dekorēšanas Kūka, Astoņi-Dārgumu Putras, Ķīnas Salāti un Tā tālāk.Agars Ir, ko Izmanto Zobu pastu, Šampūnu, Sejas Tīrīšanas līdzeklis, Kosmētikas līdzekļu, Ķīmisko vielu Ikdienas Lietošanai, Utt.Cietā Smaržas Aģents Nozarē, un Ir Arī Plaši Izmanto Medicīniskiem Pētījumiem.Lietošanas metode:Agara Pulveri Ir Iemērc Aukstā Ūdenī, apmēram 3-5 Stundas, Tad liek Katlā un Pievieno nedaudz Ūdens, Vāra, līdz Tas Pilnībā Izšķīdis.Iezīmes: Tā Ir Koagulācija un Stabilitāti, Var veidot Kompleksus ar Dažām Vielām un Citas Fizikālās un Ķīmiskās Īpašības, un to Var Izmantot kā Biezinātāju, Asinsreces Aģents, Atliek Aģents, Emulgatoru, Konservantu un Stabilizatoru.To Izmanto, lai Ražotu Granulu Apelsīnu un Dažādi Dzērieni, Želejas, saldējums, miltu Konditorejas izstrādājumi, Želejas, Konservi, Gaļas Produkti, Astoņi-Dārgumu Putras, Tremella, kurus no Daļēji Caurspīdīga Balta Sēne Putna Ligzdu, Zupa Pārtikas, Aukstuma un Apdarinātas ar Mērci Pārtiku un Tā tālāk.Lietošana: Agars Kūka: Ņem Vienu Vai Divus Gabalus Agara, 2,5 kg ar Skaidru Ūdeni, Vāra ar Lēnas Uguns, līdz Izšķīdis, Pievieno 0,5 KG ar Pusi Baltā Cukura un Attiecīgu Daudzumu Būtība un Pigmentu, un Nodot Tos Ledusskapī Saldēšanas pēc Kondensāciju.Aukstā Kūka: paņem Attiecīgu Daudzumu Agars un Mērcēt To Siltu Vārītu Ūdeni, pie 30-40 ℃ 1-2 Minūtes.pēc Mīkstināšanai, Filtru ārā.Saskaņā ar Personisko Gaumi, Balto Cukuru, Etiķi, Scallion, Čili Mērce, Sezama sēklu Eļļa, Kokosriekstu Piens, ananāsu, Gurķis, Zemesriekstu, Sezama un Citas Garšvielas Ir Mīksta, Gluda un maiga.

Tagi: agara pulvera, diy iem, vīraks oud, kaķis nazi, želatīna pulveri, macbook pro, zobu kolbā, agar agars, augu sēklas, Akvilārijas.

Uzrakstīt recenziju

KN Veselības Agar Pārtikas Klases Sabiezējums Gel Želeja Dzērienu Agara gēla 1000 g

KN Veselības Agar Pārtikas Klases Sabiezējums Gel Želeja Dzērienu Agara gēla 1000 g

Prakses Agara Jelly 1,Ielej 5 G Agara Pulvera uz aptuveni 500G (Attiecība ar Ūdeni, lai Agars Ir 100:1~5) Verdoša Ūdens (virs 95 Grādiem) Lēni, un Maisa, Piebilstot, pavārs Lēnas Uguns 1,5 Minūtes, līdz Agara Pulvera, Ir Kausēta Vienmērīgi (Ne Dimanta Daļiņas) un Pārtraukt Uguni. 2,Aukstā 60-50 Grādiem, Pievienot Augļu